Uddannelse & tilbud

I København findes der mange uddannelsesmuligheder og uddannelsesforberedende tilbud. EGU er målrettet unge, som kan lide at arbejde, mens de tager en uddannelse. STU er for unge, som har brug for en særlig håndholdt indsats, og Tilbudsviften viser nogle af de tilbud, der findes til unge, som har brug for at få styrket deres faglige, sociale og personlige kompetencer. Andre tilbud tæller blandt andet EXIT og Rollermodellerne. ug.dk præsenterer alle de uddannelser, der findes i Danmark.    

Menu af områder på siden

EGU STU Tilbudsviften Andre tilbud

EGU

EGU er en forkortelse for erhvervsgrunduddannelse og er henvendt til de unge, der har mest mod på at være ude i praktik og foretrækker arbejde frem for skole. Størstedelen af uddannelsen foregår derfor i praktikforløb på en eller flere arbejdspladser.

STU

Enkelte unge har brug for en særlig håndholdt indsats, så de bliver hjulpet godt på vej i ungdoms- og voksenlivet. Det er unge, der ikke er klar til at begynde på en ordinær ungdomsuddannelse. Her kommer STU ind i billedet. Det er nemlig en uddannelse, som er skræddersyet til de unges behov.

Tilbudsviften

Tilbudsviften viser nogle af de tilbud, som vi i UU København anvender til unge, der har brug for at styrke deres faglige, sociale og personlige kompetencer, før de begynder på en ungdomsuddannelse. Som vejleder kan du søge bestemte tilbud frem ved at klikke på søgeordene øverst på siden.