Header menu

Hoffmann

I uge 23 kan du opleve hvordan et topmoderne kontorbyggeri bygges.

Hoffmann A/S  bygger et nyt kontorbyggeri på Kay Fiskers Plads i Ørestaden for KLP Ejendomme. Et spændende ”fremtidens kontormiljø” i Ørestad City. Lige nu går der ca 30 lærlinge rundt på byggepladsen, og du kan møde flere af dem i løbet af ugen. Du vil komme til at møde mange forskellige mennesker så som direktøren af Hoffmann, ejeren af PLP ejedomme, nogle af der har tegnet det nye kontorhus med flere.

Læs mere om projektet.

 

Elektriker

Som elektriker skal du være med til at tænke nyt og anderledes, med nye og bedre energiløsninger. Det kan eksempelvis dreje sig om effektivisering og udnyttelse af vedvarende energi. Du finder den bedste løsning, rådgiver kunden og installerer eller reparerer alt fra elinstallationer og alarmanlæg til datanetværk og robotter. Som elektriker får du brug for din matematik, naturfag og engelsk.

Læs om uddannelsen til elektriker.

 

Maler

Maleteknikker og kreativitet.

Mange tror, at bygningsmaleren ’bare’ maler vægge, men for at blive en succesfuld bygningsmaler skal du have sans for stil, farver og former. Det er noget af det, du træner i løbet af din uddannelse. Derudover lærer du alle de forskellige maleteknikker og grundprincipper, så du for alvor kan slippe din kreativitet løs.

Læs mere om uddannelse til maler.

 

Tømre

Som tømrer lærer du rigtig mange forskellige ting ved byggeri. Du lærer både om gamle håndværksteknikker og moderne materialer og konstruktioner. Du møder mange forskellige mennesker. Du arbejder med forskellige  metoder og valg af materialer, og rigtig meget med træ- og konstruktionsarbejdet i bolig- og erhvervsbyggerier. Med en uddannelse som tømrer mestrer du de gamle teknikker og avanceret IT og kan kombinere det med viden om moderne byggeri, isolering, akustik og brandforhold i forhold til nutidens mange materialer og konstruktioner.

Læs mere om tømrerfaget og se en video om Magnus.